• Среда , 14 Апрель 2021

Вітаємо нашого Священика!!!

Дорогий наш Отець Олександр!
 
9 років тому Господь вказав Вам шлях. Шлях складний, тернистий. Іноді, можливо, хотілося залишити все, бо, здавалось, що крім Вас, Ваша служба, відданість, любов до людей, самим людям не надто потрібна. Але Господь хотів, щоб ви продовжували йти цим шляхом, іноді схожим на Хрест, і ви продовжували йти, бо відчували його підтримку. Ви обрали шлях духовний, священницький і, напевно, знали, вірили в те,  що з Божою допомогою «Пастух знайде свою отару». І знайшли. 
 
І прихожани храму Святого Йосифа несказанно раді тому, що в нашому житті з’явились ви: наставник, порадник, взірець, мудрець. Той, хто дбає про парафію, як про родину. Хто об’єднує і турбується про кожного, цікавиться кожним, але при цьому робить це настільки делікатно, що ця опіка здається непомітною і сприймається як буденність…. До певного моменту. 
Любий Отче! В день Священства, в цей непростий період, що ми всі переживаємо, дозвольте побажати Вам,  щоб жодного дня до вас не приходила думка про те, що ви один. Бо навіть якщо ми не можемо прийти до храму всією парафією, всі разом, ви в наших молитвах, думках і серцях.
Памятайте, що Господь неодмінно любить і дорожить Вами. І ми теж! Нам, Вашим парафіянам, не вистачає Ваших проповідей, порад, розмов, але ми віримо, що вже зовсім скоро цей період випробування нашої віри та нашої любові до ближнього, завершиться і ми знову об’єднаємось на Святій Літургії аби і далі прослявляти ім’я Ісуса Христа. 
З повагою та любов’ю.
Прихожани храму Святого Йосифа.
 
 
 

Related Posts

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!